Lakkahulluus iski

Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja ennen kuin aina itsekään ehtii ymmärtämään tapahtuu jotain uutta ja ihmeellistä. Kaikki aikoi siis siitä, kun lähdimme hakemaan kaneille talven varalle luonnonyrttejä (siankärsämöä lähinnä) ja hetken keräiltyämme aloimme pohtimaan, että mistähän naapuri kerää aina karpaloita. No eikun kartat puhelimen näytölle ja suolle. Siellä se onni ja autuus sitten oli! LAKKOJA SILMÄNKANTAMATTOMIIN!

Tai no ainakin melkein… Siitä se joka tapauksessa alkoi ja nyt makunystyröitä kutkuttelee herkkuhillo mm. maustamattoman jugurtin, pannarin ja jäätelön kanssa.

Niko on käynyt nyt päivittäin suolla ja välillä jopa monta kertaa päivässä. Ja koskapa kaikki vaikuttaa kaikkeen ja emme tarvitse suunnattomia määriä lakkoja, muta into lähteä suolle nuuskuttelemaan suon tuoksua on kova, ainakin viisi muutakin perhettä saa nyt makustella retkien tulosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s