Metsästys jatkuu ja se pikkiriikkisen opetteluttaa…

Vasta toinen päivä metsästyskautta menossa. Pate toimii metsällä hyvin ja palvelualttius on kohdallaan. Pienestä pojasta lähtien Pate on ottanut Nikoon hyvin kontaktia ja oppinut nopeasti asioita. Joskin välillä Pate katsoo pää kallellaan suoraan silmiin kysyvästi, että mitä ihmettä mahdat tarkoittaa.

Baltazar elikkäs tuttavallisemmin Pate.

Noh. Mitäs sitten minä teen, kun Niko on metsällä? Suunnittelen aina pitkän listan niitä ”omia hommia”, joita teen metsästyskaudella. Sitten se hymy hyytyykin, kun normaalisti teemme lähes kaiken yhdessä. Tänään tein vain kanien ja kanojen hoitamista, neuloin ja ihmettelin kasvihuoneessa ja höpisin Reinolle hupsutuksia. Pontus alkaa olla aika kekseliäässä iässä ja enää ei tule unikaan jokaisen pikku riehumisen jälkeen.

Täällä se Niko nököttää passissa.

Metsästyskauden alku vaatii vähän opettelua, mutta eiköhän se siitä. Olen vähän suunnitellut, että levittelisin ompelutarvikkeet yhteen lähes tyhjään huoneeseen ja aloittaisin ompelun pitkästä aikaa. Helpottaa valtavasti, kun ei tarvitse aina siirtää saumuria, ompelukonetta ja silitystarvikkeita pois kesken työn.

Saimmehan me nämä kanien häkitkin viikonloppuna valmiiksi.
Ja näitä asukkaitahan riittää.

Torstaina tulee minun poikanen käymään ja sitä odotan jo kovasti. Ja lauantaina lähdemme entisen naapurin tytön kanssa patikoimaan. Ja tiedän jo, että vaikka taivaalta satelisi pikkusia mummoja niin sää ei ole este sille reissulle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s