Tänään Puutteelassa

Meillä on ainoastaan ulkosauna ja sisällä toki suihku, mutta ulkosauna on niin 😍.

Niko kävi aamulla kyyhkyjä kyttäämässä, mutta nytpä olikin kyyhkyillä mennyt herne nenään ja pöpelikkö oli ollut tyhjää täynnä. Minä vielä vetelin hirsiä ja heräsin vasta, kun metsästäjät tulivat kotiin. Nukuin siis pitkään tänään, kello oli jo lähempänä seitsemää. Aamukahvin ja eläinten hoidon jälkeen Niko lämmitti meille aamusaunan. Nykyään käydään aika harvoin aamusaunassa, mutta suosittelen kyllä sitä kaikille. Aamu lähtee ihan eri tavalla käyntiin. Tänään ei ollut suunnitelmia ja annoimme tapahtua mitä on tapahtuakseen. Ja kyllä tapahtuikin. Aloitimme siivoamaan ja järjestelemään ompelu- ja metsästystiloja. Siinä samalla tulikin siivottua keittiön kaappeja, makuuhuone ja eteisen kaappien siivous aloitettiin. Voihan Marie Kondo sentään, kun tykkään siivota! Perussiivous imurointineen ja lattian pesuineen ei ole niinkään hauskaa, mutta tavaroiden järjestely on kivaa.

Saumuri ja ompelukone odottavat projekteja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s