Omasta pihasta lautaselle

Arvioisin, että eilinen päivällinen oli noin 98% itse kasvatetuista elintarvikkeista, mausteet ja voi olivat tietenkin kaupasta. Mutta meille se on valtavan suuren mielihyvän ja ylpeyden aihe, kun saamme itse tuotettua omaa ruokaa. Todellista lähiruokaa!

Kania, perunaa, kesäkurpitsaa ja salaattia

Eilen jatkoin myös taljojen muokkausta ja vielä siinä puuhaa riittää. Tein aikaisemmin appelsiinin tuoksuista öljyä ja eilen käytin sitä öljyä apuna muokkauksessa. Appelsiinilta tuoksuva kanin talja… Hmm… Jostain syystä yhdestä taljasta pöllähtelee ilmoille karvatuppoja, joten se päätyy koirien damin sisällöksi. Dami pitäisi varmaankin tehdä raudasta, kun Pontus naskalihammas on nyt täystuho-vaiheessa. Mietimekin, että miltähän koti näyttäisi, jos Pontus olisi päivän sisällä. Olisikohan edes kivijalka enää jäljellä. Luka ainakin sai tuhoja pienenä aikaan meidän vanhassa kodissa. Lajitteli jätteitä ja kerran se hyppimällä liettä vasten sai keittolevyt päälle. Onneksi olimme silloin kotona.

Keskellä muokattua turkista ja vasemmalla vielä muokkaamaton.

Syksy saapuu viikon päästä ja niinhän siinä kävi, että eilen lähti kaupasta uusia villalankakeriä. En voinut vastustaa Novitan 7-veljestä lankojen uusia värejä. Onneksi anoppi pyysi neulomaan yhdet sukat niin pääsen suunnittelemaan uusia lankoja hyödyntäen miesten kirjoneuleella neulotut villasukat. Käytän vanhoja ankeita värejä ja yhdistelen näihin pirteämpiin. Syyspimeitä odotellessa…

Nämä herkkuvärit hyppäsivät ostoskoriin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s