Leppoisaa pikkulauantaita!

Pontus-poika kasvaa ja nyt on kertakaikkisen riiviövaihe päällä. Pate onneksi jaksaa vielä leikkiä ja onneksi täällä voi juosta vapaasti ja purkaa energiaa välillä vähän fiksummallakin tavalla kuin tuhoamalla kaiken mikä eteen tulee. Kasvattaja opetti pennut jo tulemaan pillille ja se toimii edelleen joka ikinen kerta.

Pontus mansikkamaalta (joka pitäisi huoltaa)

Niko ja Pate kävivät katsomassa mikä on kyyhkyjen tilanne ja Pontus lähti etsimään, että mihin ne oikein meni.. Mutta kutsusta tulee (ainakin vielä) välittömästi takaisin.

Hiljainen on kylätie…

Kanipoikue kasvaa hyvää vauhtia ja on ne vaan söpöyksiä. Korvat on vähän viksin vonksin ja muutenkin olo vähän heikunkeikun. Tein poikasille sankosta ”juomapullon” ja kyllä se toimii. Nippa on vaan siinä mielessä vähän hooposti, kun nyt kani joutuu vähän vinossa taiteilemaan.

Aikaisemmin meillä on ollut rehuna Ykkösherkkua, mutta nyt ostimme Kinnusen myllyn mullitähti 1 rehua. Ykkösherkku on edelleen ykkönen, mutta sen tilaaminen 20 kanille ei ole edullista postikuluineen ja toinen syy on se, että Iisalmeen Läntmannen agrossa on ihan ÄLYTTÖMÄN hyvä asiakaspalvelu. Jo ihan siitä ilosta ostamme mielellämme rehun sieltä.

Hyvin maistuu

Olen yrittänyt ottaa Lukasta kuvan tai videon, mutta kun ei minun taidot riitä. Veikistelee hetken ja sitten viilettää jo ihan muissa puuhissa. Jospa sitten lauantaina, kun Luka pääsee vähän irrottelemaan metsään. Hirvikärpäsiä riittää, joten jospa siellä sattuisi olemaan hirvikin. Ainakin riistakameraan hirvi oli käynyt poseeraamassa.

Vasa nuolukivellä

Kana-neidit voivat hyvin, vaikka jokin munintalakko onkin nyt menossa. Onnellisia tipuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s