Kesän viimeinen viikonloppu

Viikonloppuumme kuuluu mm. koirien treenaamista, ruuan laittoa, leipomista ja pihatöitä. Teimme pakastimeen pikaruokaa niihin tilanteisiin, kun ruuanlaitto ei ole mielessä se tärkein juttu tai jokin muu puuha vie aikaa. 4 kg naudan jauhelihasta sai 14 pussia kebabia lämmitystä vaille valmiiksi. Siitäpä on sitten helppoa laittaa ruokaa esim. riisin, salaatin tai pitaleipien kanssa.

Kebabin valmistusvaiheet

Lauantaiaamuna käytimme Pontusta metsälenkillä. Luka oli tarkoitus käyttää, mutta liian kuuma keli olisi läkähdyttänyt koiran. Pontuksen tempo yksin ollessaan (ei muita koiria) on verkkainen ja se ei vielä lähde meidän läheltä kauas. Saa nähdä miten käy kuukauden päästä. Löytyi sieltä metsästä yksi naavapartakin.

Nenä kiinni maassa ja häntä heiluu
Naavaparta ja hiljainen metsä

Tein ruisleipää pitkästä aikaa ja parannettavaa löytyy. No, teenpä arkena uudelleen. Reino kerjää koko ajan leipää, joten sille ainakin maistuisi. Raukka ei tajua, että ihan koko ajan ei voi syödä jotain ja vieläpä ihan kaikkea.

Viimeisiä Liperin myllyn riihiruisjauhoja, R.I.P Liperin mylly

Mutta ei elämä ole pelkkää työn tekemistä. Lauantai-illan saunan ja pannarin jälkeen on hyvä köllähtää katsomaan Vikings-sarjaa. Neljäs kausi menossa ja melkein jo toivon, ettei kuudes kausi edes tulisi Suomeen. Voi tietysti kysyä, että kukas se käskee katsoa. Päivään mahtui myös KAHDET päiväunet, että nyt pitäisi jaksaa pysyä hereillä yhden jakson ajan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s