Alkuviikon pöhinöitä

Maanantaiaamuna iski tajuntaan, että piti herätä jo! Edellisenä iltana kuuntelimme radiosta ohjelmaa, jossa sivuttiin pommiin nukkumista. No, eihän se meitä koske, kun olemme ehdottomasti aamuihmisiä. Niinpä vaan kävi, että 15 minuuttia riitti töihin lähtöön ja olin vielä etuajassa töissä. Onneksi eväät töihin oli laitettu jo edellisenä iltana lähes valmiiksi ja Niko teki lisäksi voileipiä aamupalalle. Mutta ei kiitos noita aamuja enää ikinä.

Päivällisellä Niko pyysi katsomaan, että ootapa kun hän näyttää miten ketsupista saadaan viimeinenkin pisara käyttöön. Kikka onkin toiminut tähän saakka hyvin ja minun (ajoittain) nuukaa mieltäni hivelee oikeinkin kovasti tämä esitys. No, nytkin siinä kävi niin, että ketsupit lähti pullosta kuin kuppa Töölöstä, kuten jo edesmennyt iskäni olisi sanonut. (Vähän rumasti sanottu…) Nikon kädessä oleva ketsuppipullo otti hurjan kiertoradan, kopsahti klonksista vaan kattotelineestä roikkuviin kattiloihin ja silloin se ketsuppi lähti. Sitä lensi kaarella hirsiseinään, astiahyllyyn, valkoiseen rullaverhoon, lattialle, tuolille, sähköjohtojen väliin…. Reino huomasi tilanteensa koittaneen ja alkoi siivoamaan. Hyvin lähti kaikki ja eipä siinä mitään. Tekevälle sattuu!

Eilen illalla kävimme myös huvimatkalla! Kävimme Pielaveellä ostamassa uudesta S-marketista jäätelöä ja Kinnusen myllyn ruisjauhoja. Jäätelö odottaa sopivaa hetkeä pakastimessa, mutta ruisjauhoista tein tänään ruisleipää. Nyt se on hyvää! Todella hyvää! Liiankin hyvää…

Nam!

Unelman pitäisi jo pyöräyttää poikaset, tai piti jo. Nyt on jo päivä 32 ja 28-30 olisi se normaali. No, Unelma voi hyvin ja kaipa minun vaan pitää malttaa. Se onkin tämän syksyn viimeinen poikue.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s