Päivät kuluu, viikot vierii..

Katsoimme tänään töissä (https://yle.fi/uutiset/3-9273402) kahvikupposten ääressä, että milloin itse kullakin olisi mahdollisuus jäädä eläkkeelle. Laskuri kertoi näin (suora lainaus): ”Eläkkeesi alkaa aikaisintaan tammikuussa 2039. Eläkeikäsi on 66 vuotta. Elinajanodotteen mukaan ehdit olla eläkkeellä 22 vuotta 4 kuukautta. Täyden eläkkeen saat toukokuussa 2041 68 vuoden 3 kuukauden iässä. Elinajanodotteen mukaan täyttä eläkettä ehdit saada 20 vuotta 7 kuukautta.” Aikaisintaan eläkkeeni siis alkaisi 18 vuoden ja 4 kuukauden kuluttua. Sen tiedän, että suurella todennäköisyydellä yksikään tämän hetkisistä eläimistä ei ole silloin kanssani viettämässä eläkepäiviä. Onneksi siihen on vielä aikaa. Vielä jaksaa…

Meillä kotona on syysflunssa ja Niko on ollut toipilaana kotona muutaman päivän. Luoja varjele, että minä en sairastuisi! Minä olen todella huono ja äärettömän rasittava sairastaja. Pojat ovat järjestäneet sairastajalle puuhaa. Tänään Reino ja Pate olivat jostain syystä leikkineet oksennusviestiä ja kun Niko oli yrittänyt levätä niin vuorotellen oli alkanut kuulua oksennuksen tuloa edeltävä yökkäily. Eli hyvin on luututut lattiat tänään! Pontus kasvaa ja voi hyvin.

Pontus 3 kuukautta ja 1 viikko

Niko käytti Pontuksen metsän reunassa nuuskimassa jäniksen jälkiä. Kiinnostus on kyllä kohdillaan, kuten alla olevasta videosta näkyy, mutta pienihän Pontus vielä on. Kaneihin Pontus suhtautuu suopeasti ja toivon, ettei se vaikuta metsästysviettiin. Unelma sai aamulla märän aamupusun, kun kävin aamutoimet tekemässä kaneille.

Pienen pieni Pontus-poika

Illalla töiden jälkeen oli taas häkkien siivoukset. Vielä ei ole kertaakaan tuntunut, että en jaksa, vaikka työpäivä olisi takana. Kun on kotona 17.30, syö ja alkaa touhuamaan niin äkkiä kello onkin jo niin paljon, että suihku ja illan viimeiset rupattelut on paikallaan. Kun eläimillä on kaikki hyvin, niin meilläkin on hyvä olla. Ja kanit ainakin ovat tyytyväisiä, kun on puhdasta. Ja voihan sitä vähän itse sisustaa puruja lisää oikeisiin kohtiin, kuten Matleena alla olevalla videolla.

Matleena myllää

Nyt on hyvä köllähtää Nikon viereen jutustelemaan vielä hetkeksi ja antaa unen tulla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s