Traktorin kytkinremontin lasku ja muita mietteitä

Niko muistutti minua omasta sanonnastani, että kukapa se haluaisi helpolla päästä elämässä. No ei me ainakaan. Niin ihana kuin tuo meidän traktori onkin niin nyt siinä vasta onkin kallisarvoinen kytkin. Parin tonnin laskuhan siitä pamahtaa ja hetken ajatus kylmäsi aikastalailla hurjasti. Kunnes totesimme, että kappas, kun tästäkin selviämme ja onpahan taas kerran muisteltavaa. Arvio laskusta oli vain puolet, joten siksipä tämä vähän tuotti sydämen tykytyksiä.

Jotakuinkin tällainen on se murheenkryyni

Viikonloppuna kävimme taas majanrakennus ja aamukahvipuuhissa metsässä. Eli siis teeriä kyttäämässä. Sää oli taas kaunis ja auringonnousua ei kyllä voita mikään. Ruska näyttää myös väriloistossaan lumoavalta.

Syksyn kauneutta

Minun aikani on kulunut aika pitkälti maalatessa kangasväreillä maisemaa. Minua pyydettiin maalaamaan tulivuori, vesiputous, palmuja, perhonen, apila… Minähän innostuin heti ja materiaalit saatuani olen uppoutunut siihen täysin. Nyt se alkaa olla jo loppusuoralla, nyt on enää kukkien lisäämistä ja tietenkin perhonen ja apila. Kuten aina, nytkin tekisin monta kohtaa toisin, mutta tällä mennään. Loputtomiin en voi aikaa tuohon käyttää, vaan elämässä on päästävä eteenpäin ja uusiin puuhiin. Viikonloppuna saamme uudet kanit kotiin ja sitä ennen täytyy häkkijako uusiksi. Patapojat alkavat olla jo sellaisia, että toivotaan pian lisägrammoja. Miten naaraat osaakin olla niin paljon rauhallisempia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s