Valmistautumista hirvenmetsästyskauteen ja pieniä puuhia arjen iloksi

Pullan tuoksua

Leivoin sunnuntaina pitkästä aikaa pullaa ja tuoksu oli herkullinen. Nyt on pakastimessa kahvipullia pitkäksi aikaa. Niko nosti perunat pellosta ja kävimme nappaamassa myös porkkanat talteen. Porkkanat olivat aika surkeita, mutta tällä mennään tänä vuonna. Viimeiset viinirypäleet olivat jo ylikypsyneitä ja ne oli heitettävä pois. Miniluumutomaatteja on vieläkin ja toivottavasti lämpöä riittää sen verran, että ehtivät kypsyä. Vuosi sitten meillä on ollut jo lunta.

Lokakuun alussa 2019

Vein eilen maalauksen Päiville ja Annireetalle. Jännitti niin kauheasti, että en oikein pystynyt syömään ja mahassa oli vähintäänkin koko viidakon perhosparvi. Mistähän se johtuu, että nolotti ihan kauheasti viedä työ. He pitivät kyllä, mutta jotenkin se on vaikeaa. Ja entäs sitten, kun he olivat hankkineet minulle lahjan. Ihme ettei itku tullut!

Tämän lahjakortin käytän lankoihin

Ensi viikonloppuna alkaa hirvenmetsästys ja Niko kävi Pontuksen kanssa laittamassa hirvilankoja. Pontus on vikkelä vekkuli kaveri ihan mihin tahansa puuhaan.

Pontus hirvilankoja laittamassa

Kun hirvenmetsästyskausi alkaa minä neulon, neulon, neulon… Aloittelin jo viikonloppuna automatkoilla anopin pyytämiä villasukkia, mutta kohta neulominen saa uuden vaihteen päälle ja sitten…

Rentouttavaa puuhaa puikkoja heilutellen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s