Syyslomaviikko tuli ja meni

Minä olin töissä koko syyslomaviikon päiväkoti Simpukassa ja mukavaa oli. Tekee hyvää nähdä välillä työkavereita toisista päiväkodeista ja ennen kaikkea tutustua uusiin. Hyvin me taas työmme teimme ja viikko meni nopeasti ja erittäin sujuvasti. Illat kotona olisivat vaan saaneet olla pidempiä. Onneksi työt ulkona vähenevät näin syksyllä. Kanien, koirien ja kanojen hoito kuitenkin jatkuu päivästä toiseen. Onneksi näin! Patapoikaset ovat nyt sellaisessa painossa, että odottavat vain meidän toimintaa. Tai no… Ei ne kanit nyt varsinaisesti ehkä odota, mutta me odotamme. Emme laita kaikkia 12 kerralla vaan ajattelimme tarpeen mukaan ja 3 kerrallaan. Ainakin grillaamme seuraavasta satsista. Ehkäpä nyt on hyvä ottaa Reinon opit käyttöön. Ruokaa ja unta, mitäpä sitä muuta eläväinen tarvitsee syyspimeällä.

Reino-kulta

Hirvenmetsästys ja pimeys sivuuttaa nyt kanalinnunmetsästyksen minimiin. Ja hyvä niin. Metsästyskausi jatkuu kuitenkin ja ei me nälkään täällä näännytä. Pontus on käynyt säännöllisesti metsässä Nikon kanssa. Välillä on hyvä vähän pysähtyä ja katsella ympärille rauhassa. Muuten vauhtia kyllä riittää.

Mehtäpirun Vekkuli Pontus

Pate pääsi vielä Nikon syyslomaviikolla lintumetälle. Patehan nauttii luonnosta ja Nikon seurasta.

Ylpeä metsästäjä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s