Villahousut ja ne toiset villahousut

Neuloin jämälangoista Nikolle villahousut passimetsästys ja pilkkireissuja varten. Ihan hyvät niistä tuli, vaikka eihän minulla ollut varsinaista ohjetta. Muutamaa ohjetta selailin, mutta sovelsin taas vähän fiiliksen mukaan. No, tässäkin projektissa tekisin muutaman jutun toisin, mutta niinhän se aina on. Ainakin näissä pöksyissä pystyy nyt ottamaan isojakin harppauksia, eikä ne kiristä. Ja toisaalta jalkojen osalta istuu oikein somasti.

Villahousut nro 1

Eilen laitoimme neljä kania lihoiksi. Kolme urosta ja yhden naaraan. Työ sujui yhdessä näppärästi ja nyt on taas sitäkin lihaa hetkeksi. Tänään grillaamme kanin koipia ja viikonloppuna teen kania intialaisittain riisin ja naanleivän kera. Nam!! Vielä olisi tämän jälkeen kahdeksan kania syksyn teurastuksiin. Kyselin hylamax urosta ja taitaapa käydä niin, että keväällä tai alkukesästä on todellakin tehtävä taas retki Kangasalalle. http://www.kumpulankanitila.fi/ Jonnalta ostimme jo kaksi hylamaxia ja lisää haluan. Nämä on siis niitä toisia villahousuja.

Erittäin ERITTÄIN lähituote

Kumpulan kanitilan Jonnalta tilasin taljoja, kun ei niistä omista ole muuhun kuin koiralle damin täytteeksi. No, onpahan sekin kokeiltu ja voi todeta, että aina voi hakata päätä seinään. Keksii vaan aina uusia tapoja. Ei tule minusta näillä tämänhetkisillä opeilla taljojen parkkaajaa. Ajattelin, että yllätän myöhemmin Nikon, mutta enhän minä malta olla kertomatta. Tässä on nyt sitten minun seuraava projekti. Tiedä sitten onko tämäkin sitä pään seinään hakkaamista, mutta nyt se on ainakin pehmustettua pään hakkaamista. Edelleen on kova tahto kokeilla omia rajoja ja osaamista. Onneksi nyt on 4 päivää lomaa ja voi välillä keskittyä näihin kotitöihin. Niin harrastuksiin kuin ihan oikeisinkin kotitöihin.

Tämä olisi sitten pilkille tai passimetsästykseen hattu. Vähän vaatii vielä työstöä.

Enää 4 päivää Kanintuotannon perusteet koulutuksen. Tuntuu, että en malttaisi enää odottaa. Elämässä on niin paljon ihania asioita. Ainut mikä aina painaa, on ikävä lapsia. Muuten kaikki on niin hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s