Viikonloppu loppuu nopeasti

Taas täytyy todeta, että viikonloppu kuluu liian nopeasti. Vaikka heräämme jo ennen kuutta, viikonlopussa tunteja on liian vähän. Täällä riittäisi tekemistä viikon jokaiselle tunnille. Edellisestä työpaikastani työkaveri jäi nyt eläkkeelle ja olen onnellinen hänen puolestaan. Aikaa ei korvaa mikään! Hirvenmetsästyskausi jatkuu edelleen ja se vie Nikon viikonloppujen valoisan ajan. Onneksi meillä on illat aikaa ja saimmekin tehtyä lisää mökkejä kaneille talvea varten. Kanien poikasia meille pitäisi vielä tulla, mutta saas nähdä miten käy. Kanimammat eivät välttämättä ilmoittele tiineydestään, vaan koettavat hoitaa synnytyksen ja valmistelut mahdollisimman huomaamatta. Paitsi meidän Anelma… Anelmalla on jo pesä valmiina, vaikka h-hetkeen on vielä aikaa reilu viikko. Sofialla päivä olisi huomenna, mutta en usko, että mitään tapahtuu. Kokeillaan ensi keväänä sitten uudelleen.

Anelman pesävalmistelut

Kävin Pontuksen kanssa ”jänismetsällä”. Vielä on Pontuksella paljon oppimista ja kasvua pitää tapahtua. Tärkeintä oli heinien ja keppien pureskelu ja ohi kulkiessaan päälle pomppaaminen. Hetken se kävi kauempana tutkimassa, mutta pian jo palasi takaisin mamman helmoihin.

Pontus metsässä

Myös Luka on päässyt taas töihin. Valitettavasti sillä taitaa olla nenäpunkki ja se vaikuttaa työskentelyyn. Saimme jo lääkkeet koirille, mutta ne ei ehkäpä vielä vaikuta riittävästi. Toivottavasti jo ensi viikonloppuna.

Luka töissä

Patelle hirvestyskausi on täyttä piinaa. Kun se isi on poissa ja on suru. Syvä lohduton suru ja ikävä.

Pate tähystää tielle, josko kohta isi tulisi…

Minä aloitin neulomaan lahjakortilla ostamillani langoilla ”Siskoni mun”-sukkia. Ja siinäpä minulla nyt hetki heilahtaakin.

Pidän perhosista ja nämä on NIIN kauniit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s