Ihanaakin ihanampi arki

Ja kyllä! Taas on ihanaa. Selkäkipu alkaa hellittämään ja pääsen töihin takaisin. Aamut ja aamupäivät ovat vielä vähän hankalia, mutta eivät lähellekään siinä määrin kuin aikaisemmin. Uskaltauduin tänään jo vähän metsään kävelemään tasaiselle uralle. Pontus ja Luka pääsivät mukaan nuuskuttelemaan raikasta pikkupakkasen mukanaan tuomaa ilmaa. Niille raikas ilma on tosin päivittäistä, koska ovathan ne ulkokoiria. Niko laittoi koppiin lämmittimen lämmittämään ja Pontus nauttii lämmöstä, jos nyt tarkkailupuuhiltaan ehtii. Orava keikkuu meidän ikivanhassa pihakuusessamme ja sekös poikia ärsyttää.

Pontus ja Luka

Odottelemme jo sopivaa hetkeä polttopuiden tekemiseen. Vähän vielä täytyy ajouraa kunnostaa, että meidän pikkuinen putputtelija (Leyland) pääsee töihin. Niko on tehnyt sen vähän valoisan ajan mitä töiltä ja metsästykseltä on jäänyt siltaa harvennettavaan metsään. Toivottavasti minäkin alkaisin kohta olla siinä kunnossa, että pääsisin tekemään fyysistä työtä. Kroppa ja ennen kaikkea pää kaipaa sitä.

Tähän täytyy saada lisää kiviä.

Riistaruokinnalla riistakameraan tulee kuvia rusakoista, metsäjäniksistä ja kauriista. Supikoirakin on vieraillut ruokinnalla. Kauris on kyllä kaunis eläin.

Kauris ruokinnalla

Sain viimeinkin valmiiksi Vuonuen https://holvi.com/shop/vuonuejaviipsinpuu/ Pentti-langoista villapaidan ja sukat. Niko osti minulle langat syntymäpäivälahjaksi jo kaksi vuotta sitten ja nyt viimeinkin sain paidan valmiiksi. Tunnustan! Sairasloman loppuaikana jo neuloin vähän.

Islantilainen Riddari – neule

Piikkiöläiset pyörivät hautomakoneessa ja hra/rva 11 täytyi poistaa, mutta muut 15 ovat kehittyneet läpivalaisun perusteella oikein hyvin. Vähän reilu viikko ja meidän joulutiput saattaa kuoriutua. Toivotaan näin. Mitähän loitsuja pitäisi loihtia, että tulisi terveet tiput, 2 kukkoa ja loput kanoja. Kiitos!

Älä tule kukkotipu, tule kanatipu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s