Kevätpöhinät valtaa mielen

Viimeinkin, VIIMEINKIN kevät tulee. Linnut livertävät, lumi sulaa ja nyt alkaa olla se aika, kun virtaa riittää tehdä paljon enemmän kuin talvella. Keho ei tosin vielä ole kevätmielellä vaan valittaa jokaisen vähänkään tehokkaamman päivän jälkeen, mutta siitä se pikkuhiljaa pääsee mukaan. Puita ilmestyy pihaan tasaiseen tahtiin ja pilkottavaa riittää. Odotan jo kahden viikon päästä alkavaa vuorotteluvapaata, koska tekemistä on niin paljon, että kerran elämässäni haluan rauhassa keskittyä omassa pihassa touhottamiseen ilman aikatauluja.

Leyland jaksaa

Kun jotkut ihmiset surkuttelevat ravintoloiden kiinni oloa tai auki oloa tai kummin vaan, Niko inspiroi meille kokkisota-illan. Budjetin oli tarkoitus olla 15€, mutta se kuitenkin venyi 18€. Ajattelimme, että ehkäpä saman voisi tehdä kerran kuussa, mutta jatkossa eri päivinä. Ähky on seurana, jos syö kaksi ateriaa yhdellä päivällisellä ja siihen vielä vähän maistelee kokkausvaiheessa.

Niko osti minulle nämä aineet
Munakoiso-paprika-herkkusienikeitto alkukeitoksi
Täytettyjä broilerkääryleitä salaatilla. Huom! Missä pasta? (Ei ehtinyt mukaan…)
Minä ostin Nikolle nämä aineet
Tajuttoman hyvää salaattia mm. munakoisopizzalla, mustajuuritagliatellella ja krutongeilla höystettynä

Neuleet ovat nyt junnanneet ja neulonta on ollut hidasta. Nyt täytyy ottaa siihen ryhtiliike polttopuiden teon ohella. Viikonlopun sadejakso helpottaa niiltä osin. Tavoite ei tule toteutumaan, se on jo varmaa, en saa tehtyä neuleita ennen loman alkamista. Ei mitään saumaa onnistua!

Kanien astutukset ovat alkaneet ja ensimmäiset pikkuiset ovat jo avanneet silmänsä. Tulisi nyt vaan lämpimiä aikoja niin emoista erotuksen aikaan voisi siirtää poikaset ulos kasvamaan.

Hylamaxin ja suurihopean poikaset lähtivät jo 2 viikon ikäisenä suureen maailmaan kopistaan. Siirsin vielä takaisin koppiin keräämään voimia.
Kukkopojat ovat oppineet kiekumaan, tässä taidonnäyte.

Tällaista tänne Puutteelaan kuuluu tällä hetkellä. Kohta onkin suuntana omavaraisuus yhteispostaussarjan kirjoittelun ajankohta taas käsillä. Viimeistään maanantaina 3.5. klo 9.00 tavataan taas. Lopuksi Hiekkapuron rentouttavaa lorinaa.

Hiekkapuro

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s