Nyt se alkoi!!!

Perjantaina klo 9.10 alkoi minun 120 päivän loma. Ensin palkallinen loma ja sitten vuorotteluvapaa 100 päivää. Ylellä oli sopivasti juttu vuorotteluvapaiden ottamisen vähentymisestä. Ylen juttu vuorotteluvapaasta ja näinhän se on, että Pohjois-Savolaisena 48 – vuotiaana naisena sovin hyvin tuohon yleisemmin vuorottelemaan hakeutuvaan porukkaan. Mutta siis! Nyt elän Puutteelalle ja Puutteelassa. Mitä enemmän omassa kuplassa kotona sen parempi.

Äitienpäivälahja

Eilen äitienpäivänä sain lahjaksi polttopuiden pilkkomista ja ikkunoiden pesun. Isoja halottavia pöllejä meillä ei nyt ollut, joten se jää myöhäisemmäksi. Tosin kerran poikani on jo hakannut kirveellä ison koivupöllikasan pienemmiksi, joten tavallaan olen jo lahjani saanut. Ikkunat hohtavat nyt puhtaina. Tai hohtivat… Pate on jo katsellut ikkunasta lintuja, joten Paten vakioikkunat ovat jo kirsunjälkiä täynnä.

Tätä puuhaa nyt riittää

Nyt maanantaina puita on pilkottu noin 30 pinokuutiota ja vielä on pilkkomatta ehkä vähän vähemmän, mutta silti riittävästi. Tavoitteena olisi saada puut pilkottua ennen kuhanpyyntiä ja eiköhän se onnistu. Lauantaina näillä näkymin laitamme veneen vesille ja aloitamme kalastuskauden. Sää näyttää ainakin hyvältä, vaikka vesillä onkin vielä kylmä tähän aikaan.

Riddari siellä, Riddari täällä

Neulominen on nyt hidastunut h u o m a t t a v a s t i ja hyvä niin. Tiedän, että syksyllä tahti taas kiihtyy. Tuollainen Riddari putosi puikoilta torstaina ennen lomaa ja nyt vaihdoin vähän neulemallia ja neulon välillä palmikoita Suomivillasta.

Miesten palmikkopaita tulossa
Pikkupuput kasvavat

Kanit kasvavat huimaa vauhtia ja heinä-elokuun vaihteessa on taas teurastusten aika. Osa jää tosin eloon ja lemmikiksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s