Ensimmäiset 11 päivää takana, 109 jäljellä

Paljon on jo näihin kymmeneen päivään mahtunut, vaikka välillä onkin ollut löysäilypäiviä. Melkein loppuun saatettuja pikkupuuhia on siellä täällä. Vielä sekin päivä tulee, että nämä aloitetut puuhat on tehty loppuun, mutta sitä en takaa, etteikö siinä vaiheessa jo uusia olisi kesken.

Kasvihuoneen käytävä on vielä vähän kesken
Mansikoiden harjaaminen on vielä kesken
Kesäkurpitsapenkki on vielä siistimättä
Vielä on monen monta oksaa ja risua silppuamatta

Mihin työhön käytettävissä oleva aika sitten on hävinnyt? Tietenkin haahuiluun! Saatan lähteä hakemaan jotain ja kappas, kun mieleen tulee jokin mutka matkaan tai keräilen kädet täyteen paikasta toiseen siirrettäviä tavaroita tai roskia. Välillä silmiin osuu jotain, mitä onkin sitten kiva käydä tutkimassa vähän lähempää.

Välillä täytyy ihailla valkovuokkoja
Tai näitä narsisseja (tai traktoria)
Tai omenapuussa olevia hentoja alkuja

Toivottavasti en ikikuuna päivänä lakkaa ihmettelemästä. Toivottavasti en koskaan lakkaa saamasta (välillä suhteellisen päättömiäkin) ideoita. Sain talvella idean kasvilavoista ja niitäpä nyt olemme alkaneet toteuttamaan. Teen myöhemmin oman kirjoituksen kasvilavojen kustannuksista ja tekovaiheista. Mutta nyt voin jo sen kertoa, että aika monta kiloa porkkanoita olisi ostanut noilla kuluilla. Taas tässä nähdään miten omavaraistelussa säästää. Ja pyh, sanon minä. Keskeneräisiä töitä ei saisi esitellä, mutta piupaut minä sille. Puutteela ei ole mikään täydellisyyksien paratiisi, jossa kaikki on hiottu kiiltäväksi kulissiksi. Meidän Puutteela on elämää täynnä oleva KOTI.

Tästä tulee vielä NIIN hieno!!!

Kyllä me oikeasti olemme tehneet ihan oikeita töitäkin. Polttopuu-urakka on lähes lopussa ja siitäkin kirjoittelen oman tarinansa vähän myöhemmin. Huomenna jatkuu lavapuutarhan teko. Onneksi minun pikku lannoittajat pitää huolen, että lavojen pohjalle riittää täytettä. Välillä tuntuu, että elämäni on pelkkää kaninpaskan lapiointia. Tosin lapio on aika pieni muovilapio…

Nuorimmat lannoittajat

Tämä täytyy vielä kehua! Teimme pienen tuunauksen meidän huippukoneeseen. Vaihdoimme isommat renkaat alle klapikoneeseen ja kyllä on nyt komea.

Erittäin kätevä liikutella muutoksen jälkeen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s