Kesäkuun puoliväli tuli ja meni…

Hellepäivän harrastuksia

Helle hellii tai piinaa meitä ajoittain ja silloin järvellä oli helpompi olla. Kalaa tulee välillä vain muutama, mutta ainakin itikoilta sai olla rauhassa. Tänä kesänä on tullut uusi oivallus, myös veneessä voi neuloa. Yhtenä kauniina päivänä vietimme järvellä yli 7 tuntia ja arvaahan sen miten siinä käy. Nahka paloi ja se tuntui!

Lakka kukkii

Kävimme suolla katsomassa miten lakan kukinta jakselee. Kyllähän siellä kukkia oli, mutta se ollaanko kukinnan suhteen alussa vai lopussa, meidän ymmärrys ei riittänyt. Siispä seuraamme tilannetta. Viime kesä oli sellaista ilotulitusta lakkojen suhteen, että tuskin tänä vuonna yltää samaan.

Kangasperhonen

Vietimme lauantaina Wanhojen Hupsujen kanssa leppoisan saunomispäivän yhden Hupsun mökillä. Wanhat Hupsut on yhden toimintavuoden aikana Hipsuvarpaiden ryhmässä työskennelleet varhaiskasvatuksen opettajat ja lastenhoitajat. Me työskentelimme saumattomasti jopa välillä ilman sanottuja sanoja kohti samaa päämäärää. Jotain siitä jäi mieliimme, koska edelleen huolimatta pitkistä tapaamisten tauoista juttua riittää. Aika menettää merkityksensä ja pysähdymme.

Terassin kunnostusta.

Meillä on monta kohtaa, joita täytyy kohentaa. Tämä on vasta kolmas kesämme Puutteelassa ja välillä tuntuu, että olisi parempi vain varovasti kurkistaa toisella silmällä, kun pihamaalla tallustelee. Nyt kun olen ollut kotona enemmän huomaan paaaaaaljon enemmän asioita, joita voisi tehdä. Osa ihan oikeita fiksuja huomioita ja osa täysin höpöhöpö ideoita. Yllä kuva siitä fiksusta huomiosta. Alla ei niin fiksusta, mutta kun minä halusin…

Vanhoista ikkunoista, koivurinteistä ja marmorikuulista minun mielestä mahottoman hieno taideteos. Tai mikäpähän liene, mutta hieno.

Jotta tämä uusien asioiden opettelu ei loppuisi tilasin itselleni kirjan ja näskäimen. Voihan olla, että edessä on taas kerran pettyminen ja nöyrtyminen, kun sitten ei hyvistä ohjeista huolimatta onnistukaan, mutta silti… Edellinen parkitseminen ei mennyt ihan kuin Strömsössä ja se jäi kaivelemaan. Nyt kun olen lukenut kirjan kannesta kanteen ymmärrän mikä meni pieleen, mutta katsotaan miten seuraavalla (seuraavilla) kerroilla käy.

Nahan jäljillä ja näskäin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s