4 thoughts on “Tässä on minun uusi hankinta, josta mainitsin blogikirjoituksessa. Nyt saan näppärästi rehut, heinät ja pehkut siirtymään kotiin.

  1. Vau! Onnea uudesta autosta, pakulle löytyy kyllä aina tarvetta (: En ollutkaan hoksannut, että jättäydyitte pois Suuntana omavaraisuus -sarjasta. Luulin, että teillä on vaan jäänyt pari postausta välistä, mutta onneksi tulin ihan asiakseen vierailulle ja huomasin asian. Jään kyllä mielelläni seuraamaan teidän kuulumisia, vaikkette sarjan tahtiin enää kirjoitakaan, sen verran on teidän elämäntyyli lähellä omaa sydäntä (: Mukavaa marraskuun jatkoa teille sinne!

    1. Niin me jäätiin pois. Meidän linkin lähettämisessä oli ongelmia ja jossain vaiheessa sen asian yrittäminen alkoi hallita liikaa mieltä. Totesimme, että jatkamme yksin. Kyllä minäkin seuraan teitä muita! ☺️ Kiva lukea samanhenkisten ihmisten ajatuksia. Meillä blogi on ollut nyt vähän tuuliajolla. Tuntuu, että kaikki sanat on sanottu ja toisaalta tekisi mieli jatkaa. Katsotaan miten elämä vie.

      1. Mie olen siis ihan varsinainen sivustaseuraaja – luen aina kaikki Suuntana omavaraisuus -blogit (ja muutamaa muutakin) mutta omaa blogia ei vielä ole kun elämä pyörii vielä kaupungissa. Mutta toivottavasti jonain päivänä pääsen muuttamaan maalle ja elämään sellaista elämä mistä haaveilen (: Tsemppiä blogin jatkon pohdintaan ja onnea ja menestystä valitsemallenne tielle! Mie ainakin jatkan blogin seurantaa, jos päätätte jatkaa (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s