Koirat

Koiria meillä on neljä. Omavaraistalouden näkökulmasta turhake bichon bolognese Reino (Amadeus). Turhake, jos ei lasketa sitä, että se syö kaiken mahdollisen ylijäävän kanien papanoista ruuan tähteisiin (luvatta ja luvan kanssa). Reiska on täydellinen mamman poika.

Reino rakas

Pienimünsterinseisoja Pate (Munstermestarens Baltasar) on meidän lintubongari ja alati huolissaan oleva isin poika. Pate toinen metsästyskoiristamme ja aina lähdössä jonnekin. Kaikki ”pitäiskö sitä lähtee…” – ehdotukset sopii Patelle Ruotsin risteilystä Pielavedelle tai ihan vaan katsomaan mitä isi tekee.

Osaa Pate ottaa rennostikin

Toinen metsästyskoiristamme on meidän hymypoika jämtlanninpystykorva Luka. Luka (Riitakorven Gunther) on ehdoton ykkönen isin miellyttämisessä. Sen leveä hymy ja rajaton luottamus siihen, että isi hoitaa, on vierestä katsottuna erittäin huvittavaa. Ulkona Luka on aktiivinen, mutta sisällä alkupöhinöiden jälkeen verkkainen löntystelijä, joka tykkää katsoa Youtubesta Antsun erävideoita ja Yle Areenasta hirvivaellusta. Lukan mielestä ihmeellistä on se, että vaikka telkkarin edessä hirvet näkyy, niin telkkarin takana ei.

Heinäkuussa 2020 haimme jälleen uuden perheenjäsenen. Nikolla on ollut nyt muutaman vuoden suomenajokoiran kanssa metsästys tauolla ja nyt saamme olosuhteiden ollessa täydelliset senkin asian kuntoon. Mehtäpirun kennelistä https://www.mehtapirun.com/ varasimme 2.6.2020 syntyneen ajokoiran urospennun ja saimmekin hakea valloittavan Mehtäpirun Vekkuli Pontuksen kotiin.

Pontuksella riittää vielä nuoruuden intoa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s